Privacyverklaring / Confidentialité

 

Privacyverklaring Kopra Trading Vof

Kopra Trading Vof vindt het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

 

Bedrijfsgegegevens

Kopra Trading Vof

Lange Maat 29
6932 AB Westervoort

Telefoon +31-26 3113401

 Telefax +31-848 821 203

 www.kopra-trading.com

 mctinfo@kopra-trading.com

KvK: 67697976
BTW-nummer NL857136616B01

Gebruik van persoonsgegevens

Door te bestellen via de website stemmen klanten in met het gebruik van hun persoonsgegevens door Kopra Trading Vof. Deze gegevens zijn noodzakelijk om de goede verwerking van bestellingen te garanderen. Onderstaande gegevens kunnen hiervoor gevraagd worden:

- bedrijfsgegevens indien van toepassing

- naam

- adres

- postcode en woonplaats

- e-mailadres

- telefoonnummer

 

Kopra Trading Vof  verwerkt bovenstaande gegevens voor de volgende doeleinden

- om u de mogelijkheid te bieden artikelen te bestellen via onze websites

- om uw bestelling te verwerken en u te informeren over het verloop daarvan.

Verstrekking aan derden

Wij geven de door u verstrekte gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door u bestelde producten.  Met alle partijen is een verwerkersovereenkomst afgesloten, waarin omschreven staat hoe uw gegevens verwerkt worden.

Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Voor de afhandeling van betalingen in onze webshop wordt gebruik gemaakt van een partner van Mijnwebwinkel, waarmee Mijnwebwinkel een verwerkersovereenkomst heeft afgesloten.

Daarnaast geeft Kopra Trading Vof uw gegevens door aan de fabrikant en vrachtvervoerder of PostNL om de bestelling bij u te bezorgen.  

Cookies

Kopra Trading Vof maakt gebruik van functionele cookies. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken.

Beveiligen en bewaren

Kopra Trading Vof zorgt ervoor dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw persoonsgegevens.

Kopra Trading Vof bewaart de gegevens niet langer dan langer nodig is om de gevraagde dienst te leveren, uitgezonderd de gegevens die langer bewaard worden omdat de wet dit verplicht.

Autoriteit Persoonsgegevens

Als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u deze bij Kopra Trading Vof neer leggen. Indien u van mening bent dat Kopra Trading Vof u niet verder helpt, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Déclaration de confidentialité Kopra Trading Vof
Kopra Trading Vof pense qu'il est très important que les données personnelles soient traitées avec soin. Les données personnelles sont donc soigneusement traitées et sécurisées par nos soins.

Données d'entreprise
Kopra Trading Vof
Lange Maat 29
6932 AB Westervoort
Téléphone + 31-26 311 3401
 Téléfax + 31-848 821 203
 www.kopra-trading.com
 mctinfo@kopra-trading.com

Chambre de commerce: 67697976
Numéro de TVA NL857136616B01

Utilisation de données personnelles
En commandant via le site Web, les clients acceptent l'utilisation de leurs données personnelles par Kopra Trading Vof. Ces données sont nécessaires pour garantir le bon traitement des commandes. Les informations suivantes peuvent être demandées pour ceci:
- les détails de l'entreprise le cas échéant
- nom
- adresse
- code postal et lieu de résidence
- adresse e-mail
- numéro de téléphone

Kopra Trading Vof traite les données ci-dessus aux fins suivantes
- pour vous offrir la possibilité de commander des articles via nos sites internet
- traiter votre commande et vous informer de ses progrès.

Provision à des tiers
Nous transmettrons les informations que vous fournissez à des tiers, si cela est nécessaire pour la livraison des produits commandés par vous. Un accord de traitement a été conclu avec toutes les parties, qui décrit la manière dont vos données sont traitées.
Les données que vous entrez en passant une commande ou en envoyant un message sont stockées sur les serveurs de notre processeur Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel fournit un niveau de sécurité qui correspond aux données à traiter et prend des mesures adéquates pour protéger les données contre toute perte ou toute forme de traitement illégal. Par exemple, l'utilisation standard est faite d'une connexion SSL sécurisée.
Pour le règlement des paiements dans notre boutique en ligne, un partenaire de Mijnwebwinkel est utilisé, avec lequel Mijnwebwinkel a conclu un accord de traitement.
En outre, Kopra Trading Vof transmettra vos coordonnées au fabricant et au transporteur ou à PostNL pour vous livrer la commande.

Cookies
Kopra Trading Vof utilise des cookies fonctionnels. Ceux-ci sont nécessaires pour que le site fonctionne correctement.

Sécuriser et stocker
Kopra Trading Vof veille à ce que seules les personnes nécessaires aient accès à vos données personnelles.
Kopra Trading Vof ne conserve pas les données plus longtemps que nécessaire pour fournir le service demandé, à l'exception des données conservées plus longtemps parce que la loi l'exige.


Données personnelles de l'autorité
Si vous avez des plaintes concernant le traitement de vos données personnelles, vous pouvez les déposer auprès de Kopra Trading Vof. Si vous êtes d'avis que Kopra Trading Vof ne vous aide pas davantage, vous avez également le droit, en vertu de la législation sur la protection de la vie privée, de déposer une plainte auprès de l'autorité de protection des données. Vous pouvez contacter l'autorité néerlandaise de protection des données pour cela.

 

Ce site utilise des cookies. Accepter Plus d'informations
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.